Livits - powered by CCI
08-06-2021
resized-image-Promo (4)
 

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Livits. Zo organiseren we regelmatig webinars die je ook kunt terugkijken wanneer dit jou uitkomt. Verder in deze nieuwsbrief: eenvoudig afspraken maken met de datumprikker-module en het belang van samen projecten doen.

 
 
 

MAAK EENVOUDIG EEN AFSPRAAK MET DE DATUMPRIKKER-MODULE

Iedereen zal het herkennen. Het kost vaak nogal wat moeite om met meerdere mensen een geschikt tijdstip voor een afspraak te vinden. Vooral buiten de grenzen van je eigen organisatie zonder gedeelde digitale agenda’s. Het secretariaat is veel tijd kwijt aan het vinden van een geschikte datum voor een werkgroepbijeenkomst. Privé gebruikt iedereen hier datumprikker.nl voor. En dat kan dus ook in combinatie met Livits! 

 
leesmeer-wit
 
 

WEBINAR GEMIST?

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Livits. Sinds vorig jaar doen we dit regelmatig via webinars. Het grote voordeel van webinars is dat je deze kunt opnemen en opnieuw kunt bekijken wanneer en hoe vaak je wilt.

 
Lees meer paars
 
 
 

ALLES BEGINT MET EEN GOEDE RELATIE

Iedereen zal het herkennen. Er zijn momenten dat het goed gaat in je relatie, en ook periodes dat er verbetering mogelijk is. Ik merk dat bij mezelf en zie dat ook om me heen. Waardoor komt het nu dat het soms beter gaat dan anders? En wat kunnen we hieruit leren als het gaat om zakelijke relaties? De essentie is volgens mij investeren in elkaar. Dat geldt zowel zakelijk als privé. 

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3_2
 
 
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_1
 
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_2