Livits - powered by CCI
29-04-2021
resized-image-Promo (4)
 

Sinds 1 april hebben wij een nieuw jasje. In deze nieuwsbrief vertellen wij graag waarom we hiervoor hebben gekozen. Verder in deze nieuwsbrief: de uitslag van de stemming voor het goede doel en ons advies over het beschermen van je website tegen cyberaanvallen met het instellen van TTL waardes.

 
 
 

WAAROM WIJ GAAN VOOR EEN GLIMLACH?

Op 1 april hebben wij het nieuwe logo van Livits en de nieuwe site Livits.nl gelanceerd. Daarnaast mailen we sinds kort ook vanuit Livits.nl. Waarom we deze veranderingen hebben doorgevoerd? We willen communiceren met een glimlach 😊. Niet alleen met het nieuwe logo, maar ook vanuit de inhoud: wij zijn ervan overtuigd dat plezier, vreugde en geluk meer brengt dan serieus, formeel en saai.

 
leesmeer-wit
 
 

GOEDE DOEL KIKA

Met Livits staan we voor boeien, binden en vinden. Een manier om invulling te geven aan het binden is samen te gaan voor een goed doel. Daarom hebben we in de nieuwsbrief van februari aan jullie gevraagd om ons te helpen met het kiezen voor een gezamenlijk goed doel. Uit een lijst van zes goede doelen is een winnaar gekomen: KIKA kinderen kankervrij! 

 
Lees meer paars
 
 
 

BESCHERM JE WEBSITE TEGEN CYBERAANVALLEN

In dit artikel leggen we je uit hoe het instellen van een TTL-waarde je website kan beschermen tegen een cyberaanval en wat dit precies inhoudt. Wat is een TTL-waarde en wat doet het? En wanneer kies je voor een lage of hoge waarde? 

 
Lees meer paars
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3_2
 
 
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_1
 
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4_2