CCI Groep wordt onderdeel van Total Specific Solutions en zet volgende stap in haar ontwikkeling

PERSBERICHT - Utrecht, 1 december 2017. CCI Groep, softwareleverancier van oplossingen exclusief voor professionele ledenorganisaties, heeft zich aangesloten bij Total Specific Solutions (‘TSS’). Met deze acquisitie verstevigt TSS haar positie in het domein van softwareoplossingen voor professionele verenigingen.

Nieuwsbericht TSS

CCI Groep biedt een all-in-one software suite aan die ervoor zorgt dat professionele ledenorganisaties hun leden echte toegevoegde waarde kunnen bieden. Focus ligt op communicatie met de leden, echte interactie in combinatie met een gepersonaliseerd ledennet. Het ingebouwde CRM (relatiebeheer) en de ledenadministratie zijn volledig geïntegreerd. Dit vergemakkelijkt de backoffice efficiency. Het gebruiksvriendelijke alles-inéén systeem biedt CRM, CMS, DMS functionaliteit en tientallen verenigingsmodules.

CCI Groep biedt haar klanten een toekomstbestendig product dat optimaal aansluit bij de ambities van professionele ledenorganisaties.

Martijn Aardema, managing director bij TSS die verantwoordelijk is voor meerdere business units: “CCI Groep is het tweede softwarebedrijf in deze vertical dat zich in korte tijd heeft aangesloten bij TSS. TSS gelooft in het behouden van zelfstandige business units die dezelfde markt bedienen. Binnen de groep zijn hier al vele voorbeelden van. Ze delen best practices zodat zij nog beter hun klanten kunnen bedienen, maar blijven onafhankelijke business units. CCI Groep met haar focus op een specifiek segment en klantgerichtheid sluit goed aan bij TSS. Jo Deforce blijft aan als directeur en zal aan mij rapporteren.”

Jo Deforce, directeur van CCI Groep; “De oprichters Daan en Paul Hoogendijk waren toe aan een nieuwe uitdaging en zochten een bedrijf dat de continuering van de CCI Groep voor haar klanten en medewerkers kan waarborgen en daarnaast kan helpen om het bedrijf verder te ontwikkelen. Deze vonden zij in TSS die de filosofie ‘Software for Life’ heeft en dus geen intentie heeft om de onderneming weer door te verkopen. Met de kennis en best practices van TSS kunnen wij de volgende stap nemen om onze groeiambitie te realiseren. We blijven een zelfstandige business unit, maar hebben nu wel een heleboel collega’s van wie wij veel kunnen leren en met wie wij onze kennis kunnen delen.” 

TSS-VMS-logo-FC

 

Total Specific Solutions is een Europese toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening en accountancy, juridische dienstverlening, de vastgoedmarkt en automotive. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com.
 

CCI Groep bestaat ruim 15 jaar en stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. CCI Groep biedt gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Dat doen zij in een open samenwerking met hun klanten. Voor medewerkers is CCI Groep een inspirerende omgeving die deuren openzet om henzelf en daarmee ook het bedrijf te ontwikkelen.

Meer informatie: 

CCI Groep
Jo Deforce Telefoon: +31 (0)76 578 09 50 E-mail: J.Deforce@ccigroep.nl
 
Total Specific Solutions
Martijn Aardema  Telefoon: +31 (0)88 660 33 33  E-mail: m.aardema@tss-vms.com