hero-producten

Administratie software voor verenigingen

Voor de meest innovatieve en effectieve administratie software voor uw vereniging moet u bij CCI Groep zijn. CCI Groep is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van software die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maakt door de inzet van strategische ICT. Dankzij onze administratie software zal de organisatiewerking binnen uw vereniging vlotter en efficiënter verlopen, wat leidt tot een betere samenwerking, communicatie, binding, gevoel van toegevoegde waarde tussen de leden van uw organisatie onderling en tussen de organisatie en de leden. Dagelijkse werkzaamheden zijn zo eenvoudig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Het maakt de meerwaarde van uw lidmaatschap concreet én zichtbaar.

Administratie software ter verbetering van de processen binnen uw vereniging

Naast dat de administratie software van CCI Groep de algemene werking binnen een vereniging zichtbaar verbetert, verkleint het ook de belasting voor de bureaumedewerkers binnen de organisatie. Door de geïntegreerde software kunnen uw bureaumedewerkers mailwisselingen, telefoongesprekken of bezoekverslagen vastleggen bij één of meerdere contacten in het CRM systeem. Dit kan zowel bij bedrijven, personen als werkgroepen. Waardevolle informatie voor als iemand van uw team afwezig is en een collega inzicht wil in de contactgeschiedenis van uw relatie. De anderen kunnen in de administratie software zien wat er de vorige keer besproken is en zijn direct op de hoogte van de wensen en vragen van uw leden.

Het ledennet is overigens afgeschermd: dit online platform is een besloten omgeving. Alleen uw leden, en uiteraard uw medewerkers, hebben toegang tot de omgeving en inzicht in de informatiedocumenten. Wat de administratie software voor verenigingen van CCI Groep kenmerkt, is dat het een all-in-one systeem is. Wij bieden een totaaloplossing in plaats van losse systemen die elk geschikt zijn voor slechts één onderdeel van de communicatie- en informatiestroom. In plaats daarvan komen CRM, CMS en DMS samen. Om uw interne organisatie goed te stroomlijnen en te zorgen dat iedereen zijn of haar werk naar tevredenheid kan uitvoeren, moeten vooral de dagelijkse werkzaamheden zo eenvoudig en efficiënt mogelijk uit te voeren zijn.

Administratie software voor ieder budget

CCI Groep mag zichzelf een ware specialist op het gebied van administratie software voor verenigingen noemen. Wij willen de administratie van iedere vereniging een passend concept bieden. Daarbij kijken we natuurlijk niet alleen naar het formaat van de organisatie, maar ook naar het budget dat u te besteden heeft aan een softwarepakket. Heeft u interesse in de producten die CCI Groep biedt? Laat het ons weten door te bellen naar 076 578 0950.


Andere interessante pagina's:

Ledenorganisatie software | Ledenadministratie verenigingen | Ledenbeheer software | Verenigingsadministratie

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden